Η εθνική μας ομάδα επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα, από το Όρεγκον, εκεί όπου την Κυριακή ολοκληρώθηκε το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Τα τελευταία μέλη της αποστολής, που είχαν μείνει στις ΗΠΑ παρά την κούραση του πολύωρου ταξιδιού εμφανίστηκαν αισιόδοξα για τη συνέχεια τους στη σεζόν και ειδικά Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας που επέστρεψε σήμερα ήταν και η τέταρτη στα 35χλ. βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Την εθνική μας ομάδα υποδέχθηκε ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τους συγχαρεί για τις επιτυχίες τους και την προσπάθεια και να τους μεταφέρει τις ευχές της προέδρου Σοφίας Σακοράφα, που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να βρεθεί κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες μας.

Με την αποστολή επέστρεψε τόσο ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου όσο και η αρχηγός αποστολής Βούλα Παχατουρίδου που μαζί με τον τομεάρχη των ρίψεων Χρήστο Παπαδόπουλο , αλλά και την εξαιρετική συνεργασία με όλους τους προπονητές, που ήταν στις ΗΠΑ, κατάφεραν κατά την παραμονή τους στο Σιάτλ κι έπειτα στο Όρεγκον να φέρουν σε πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή και να δώσουν λύσεις στα όποια ζητήματα προέκυψαν στη διάρκεια των αγώνων.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν και οι πρωταθλήτριες των ρίψεων Ελίνα Τζένγκο και Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που αμφότερες εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για το επόμενο μεγάλο γεγονός, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Τη σκέψη της στην ίδια διοργάνωση έχει και η πρωταθλήτρια του βάδην Έφη Κουρκουτσάκη, που δήλωσε ικανοποιημένη από την παρουσία της στη διοργάνωση.

Πηγή: segas.gr