φωτογραφία αρχείου

Στο 6ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Αθωνικών Γεύσεων στην παραλία Ιερισσού, καλούν όλο τον κόσμο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Κουφίδης, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στυλιανός Βαλιάνος και η Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ιερισσού κ. Κλεοπάτρα Αϊβαζίδου

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 29 Ιουλίου έως και την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022. Τοπικοί παραγωγοί θα εκθέτουν τα εκλεκτά προϊόντα τους ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
Παρασκευή 29/7, ώρα 21.00 Μουσικό πρόγραμμα με το γκρουπ τυμπανιστών BATALA SALONICAΣάββατο 30/7, ώρα 21.00 Αγιασμός, Εγκαίνια, Ζωντανή ΜουσικήΚυριακή 31/7, ώρα 21.00 Απονομή πλακετών σε επαγγελματίες πρώην Προέδρους του ΣωματείουΔευτέρα 1/8, Τοπικά κεράσματα με μέλι ΙερισσούΏρες λειτουργίας έκθεσης : 20.00–00.00Είσοδος ελεύθερη.

Πρόσκληση στη Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας Propontis Expo 3

Και φέτος το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ο δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογος Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών διοργανώνουν την 3η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.Οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα τους. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 21.00, ενώ οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: 19.30–01.00. Είσοδος ελεύθερη.

Έκθεση τοπικών προϊόντων στον Πολύγυρο

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου θέλοντας να στηρίξουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και να προβάλουν τις επιχειρήσεις του νομού μας, συνδιοργανώνουν έκθεση τοπικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, στην πλατεία των Έξι Βρύσεων, το διάστημα 19 – 21 Αυγούστου 2022. Οι επιχειρήσεις της έκθεσης τοπικών προϊόντων, θα προέρχονται αποκλειστικά από τον χώρο των τροφίμων και ποτών.   Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 19:00 – 00:30.

Στο χώρο των εκθέσεων επιτρέπεται η λιανική πώληση των προϊόντων από τους εκθέτες. (Οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να τηρούν όλες τις προβλεπόμενες από τις φορολογικές αρχές διατάξεις).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.epihal.gr και στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200, e-mail: [email protected]