theatro

Σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις στα πλαίσια των καλοκαιρινών Φεστιβάλ.

Στο δήμο Πολυγύρου και συγκεκριμένα στο ανοιχτό θέατρο θα παιχτεί η θεατρική παράσταση “JURASSIC ADVENTURES” στις 9 το βράδυ.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Σ’ ένα απομακρυσμένο νησί ο Δρ. Γκράντ με τον πιστό του βοηθό, την κόρη του, τους φίλους της, κι ένα ρομπότ κλωνοποιούν τους πρώτους Δεινόσαυρους. Κι ενώ ετοιμάζονται να τους παρουσιάσουν για πρώτη φορά στους ανθρώπους, ένας τυφώνας ανατρέπει ολοκληρωτικά τα σχέδια τους! Τότε τα παιδιά αναλαμβάνουν ενεργό δράση, όμως όλοι οι δεινόσαυροι έχουν «δραπετεύσει» από τον προστατευμένο χώρο, τα αυγά τους χάνονται και η μεγάλη περιπέτεια στην ζούγκλα έχει ήδη αρχίσει!
Η παράσταση είναι ένα φανταστικό ταξίδι στην προϊστορική εποχή με πρωταγωνιστές «αληθινούς» δεινόσαυρους, που κινούνται και ανταποκρίνονται, χαρίζοντας μας μια υπέροχη επαφή με την προϊστορία.
Μια φανταστική διαδραστική εμπειρία γεμάτη χιούμορ, συγκινήσεις και απρόοπτα, αλλά και την γέννηση επί σκηνής, ενός μωρού δεινόσαυρου που θα σας ξετρελάνει!
Σε αυτό το μαγικό νησί, κανένας δεινόσαυρος δεν έχει την διάθεση να τρομάξει τα παιδιά, αντίθετα θα θελήσει να τα «εξοντώσει»… στο παιχνίδι και να κερδίσει επάξια τα χάδια τους!

H θεατρική παράσταση JURASSIC ADVENTURES περιέχει τεράστιους κινούμενους Δεινόσαυρους 5,5 μέτρων. Η λεπτομερής κίνηση των δεινόσαυρων που τους κάνει να μοιάζουν αληθινοί συντελείτε χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας υδραυλοκίνητο σύστημα τους, καθώς και στον ειδικά εκπαιδευμένο performer που βρισκεται στο εσωτερικό. Επίσης η παράσταση περιέχει special effects φωτισμού, και για πρώτη φορά dolby surround σύστημα ήχου.

Γενική είσοδος 13€, προπώληση 10€

Την ίδια μέρα στον δήμο Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο θα παιχτεί η παιδική διαδραστική παράσταση «Στρουμφάκια – Επιχείρηση Στρουμφίτα».

Υπόθεση:
Λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα Στρουμφάκια γελαστά….
Μια ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό. Ήσυχη; Όοοοχι και τόσο.

Ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης, ο Ντορεμί και ο Σπιρτούλης αφού έχουν κάνει την πρωινή τους γυμναστική με τις οδηγίες του Μπαμπαστρούμφ, πιάνουν τα στρουμφοσκουπάκια τους και αρχίζουν το καθάρισμα του Στρουμφοχωριού.

Σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η αγαπημένη του Ψιψινέλ έχουν ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα «μικρά απαίσια Στρουμφάκια». Ποιός θα τους βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν και ποιά είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα; Θα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να ξεφύγουν;

Οι πιο αγαπημένοι ήρωες σε όλο τον κόσμο, οι μικροί μπλε ήρωες των παιδιών ζωντανεύουν και μας μαγεύουν. Μια εκπληκτική μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που μας φέρνει τόσο ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από την παρουσίαση της σε πάνω από 30 χώρες.

«Στρουμφάκια – Επιχείρηση Στρουμφίτα»:
Μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση με τους αγαπημένους μας ήρωες. Ο μαγικός κόσμος τους θα ζωντανέψει στη μεγάλη σκηνή με τα αυθεντικά κουστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού, τα ζωντανά σκηνικά, τα μαγικά τρικ και τις υπέροχες μουσικές.

Μια παράσταση για την φιλία, το περιβάλλον, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία. Μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους.

Συντελεστές:
Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Διατσίδου, Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάννα Καρρίκη, Δάφνη Κωνσταντίνου, Χρήστος Λοΐζος, Αναστασία Μερτζάνη, Μαρίνα Ντζιλοβιάν,

Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Κείμενο: Νίκος Λημνιός , Αντώνης Ζιώγας
Μουσική: Νίκη Γρανά
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Υπεύθυνος Σκηνικών : Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ
Κατασκευή Σκηνικών : PAP THEATER CONSTRUCTION
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζιλίνης
Επιμέλεια μαγικών: Costa Funtastico (Παντελιάς Κώστας)
Παραγωγή: Kolossaion Productions