Στην εικαστική έκθεση “στις κάβες της Γερακινής 2022”, που ξεκίνησε εχθές και οργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής (ΣΚΕΤΧ) στην παραλία Γερακινής, παρευρέθηκε ο κ. Γρηγόρης Τάσιος.

«Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω συνθηκών πανδημίας, η έκθεση επανέρχεται για 8η φορά με θεματολογία “θάλασσα, sea art”. Στον ιδιαίτερο αυτό χώρο, τις αποθήκες φόρτωσης μεταλλεύματος της εταιρίας “Ελληνικοί Λευκόλιθοι”, ξεναγήθηκα και θαύμασα τις δημιουργίες των καλλιτεχνών που εκπροσωπούν σχεδόν όλες τις μορφές τέχνης: ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική και χειροποίητα κοσμήματα.

Οι δράσεις αυτές είναι σημαντικές γιατί εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας και αποτελούν «εργαλεία», τα οποία θα αξιοποιήσει η Δημοτική Τουριστική Επιτροπή στο πλαίσιο της Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πολυγύρου Στρατηγική για να δώσει υπεραξία στον προορισμό.

Βρίσκομαι δίπλα σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθειας ως μέλος της ΤΕΠ αλλά και ως επιχειρηματίας στηρίζω όντας χορηγός της έκθεσης.

Συγχαρητήρια στον ΣΚΕΤΧ για την οργάνωση και στα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας “Οι Ανθεμούσες” αλλά και στον Σύλλογο Εικαστικών του Δήμου Νέας Προποντίδας που έλαβαν μέρος», δήλωσε σχετικά ο κ. Τάσιος.