Νεκρό μέσα σε πλυντήριο του σπιτιού στο Τέξας του βρέθηκε 7χρονο αγόρι, λίγες ώρες αφότου οι γονείς του ανέφεραν την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

Ο μικρός Τρόι, που είχε υιοθετηθεί το 2019, εντοπίστηκε στο πλυντήριο που βρίσκεται στο γκαράζ του σπιτιού του από τις αστυνομικές αρχές.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση από τους γονείς, οι οποίοι δήλωσαν ότι αντιλήφθηκαν την απουσία του Τρόι περίπου στις  4 το πρωί.

Δύο ώρες αργότερα, μετά από έρευνες στη γειτονιά και χώρους, η αστυνομία τον βρήκε μέσα πλυντήριο. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του παιδιού και από πίσω βρίσκεται κάποιο «παιχνίδι».

Αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο Τρόι ήταν ντυμένος όταν τον βρήκαν, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες, όπως αν υπήρχε νερό μέσα στο πλυντήριο ή αν το καπάκι ήταν κλειστό.

Ο πατέρας του αγοριού βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που η μητέρα του επέστρεφε από τη νυχτερινή βάρδια στο νοσοκομείο και ήταν ακόμα με τη στολή όταν έφτασε η αστυνομία.

Οι γονείς οδηγήθηκαν για ανάκριση και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: lifo