Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της 17χρονης η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η νεαρή κοπέλα φέρει μώλωπες στο σώμα και στα χέρια της και εντοπίστηκε ημίγυμνη στην κρεβατοκάμαρά της.

Το πτώμα της βρέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από τη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία.

Στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Αραχώβης δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι άνοιξε εκείνη την πόρτα.

Ένοικος της πολυκατοικίας σημείωσε πως άκουσε το κουδούνι αργά το βράδυ και κάποιον να λέει ότι ξέχασε το κλειδί του και στη συνέχεια ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα της ανήλικης.

Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό του συντρόφου της ανήλικης, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος. 

Ο άνδρας διέμενε σε παρακείμενη πολυκατοικία μαζί με άλλα άτομα. Ένας από τους συγκατοίκους του έχει προσαχθεί από τις Αρχές.

Προς το παρόν, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του συντρόφου, ούτε και υπάρχουν πολλές πληροφορίες για εκείνον.

Φίλη της 17χρονης, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ, σημείωσε πως είχαν σχέση εδώ και 4-5 μήνεςκαι δεν είχε αντιληφθεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή επιθετική συμπεριφορά. «Ήταν ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» σημείωσε και ενημέρωσε πως ήταν μεγαλύτερος από το θύμα, χωρίς να διευκρινίσει πόσο.

Πηγή: lifo