Μια γυναίκα στη Νότια Καρολίνα έμεινε άναυδη όταν ανακάλυψε τον απροσδόκητο επισκέπτη που χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της, νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Η Γουέντι Γουότσον κοιμόταν όταν μια μαύρη αρκούδα την επισκέφθηκε γύρω στις 3:30 π.μ. στο Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας. Αλλά όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι το επόμενο πρωί, παρατήρησε ότι οι δύο ταΐστρες πουλιών που μόλις είχε γεμίσει είχαν πέσει στο έδαφος, οπότε αποφάσισε να ελέγξει την κάμερα του κουδουνιού για να ανακαλύψει τον δράστη.

«Όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο, σοκαρίστηκα τόσο πολύ, που παραλίγο να πνιγώ με τον καφέ μου», δήλωσε στο Newsweek.

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας, οι θεάσεις αρκούδων γίνονται πιο συχνές στη Νότια Καρολίνα, καθώς η ανθρώπινη ανάπτυξη καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον όπου κατοικούν με αποτέλεσμα τα ζώα να κατευθύνονται σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους.

Η κάμερα είχε καταγράψει την αρκούδα να φτάνει στη βεράντα της, να σηκώνεται στα πίσω πόδια της και, όπως φαίνεται στο βίντεο, να πατάει ευγενικά το κουδούνι της πόρτας. Όταν δεν απάντησε κανείς, γύρισε και έφυγε, αφήνοντας ένα μικρό αποτύπωμα από τη μύτη στο παράθυρο.

Η Γουότσον είπε ότι είχε συναντήσει αρκούδες στην περιοχή της στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν είχε δει κάποια να ανεβαίνει στη βεράντα της.

Το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook κατακλύστηκε με σχόλια. Αν και πολλοί φοβήθηκαν με την αναπάντεχη επίσκεψη, η Γουότσον είπε ότι η αρκούδα έφυγε χωρίς να κάνει μεγάλη ζημιά.

«Προσπάθησε να μπει στον κάδο απορριμμάτων μας, αλλά στην πραγματικότητα δεν προκάλεσε καμία ζημιά», είπε και πρόσθεσε: «Κατέστρεψε δύο ταΐστρες πουλιών, αλλά το σπίτι είναι άθικτο».

Πηγή: lifo