Σε εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης προβαίνει τις τελευταίες ημέρες ο δήμος Σιθωνίας με στόχο να βελτιώσει τις υποδομές και την καθημερινότητα των δημοτών του.

Οι παρεμβάσεις στην εσωτερική οδοποιία με ασφαλτικό τάπητα ξεκίνησαν από τον οικισμό της Τορώνης και συνεχίζουν έως και σήμερα στην κοινότητα της Συκιάς όπου τα συνεργεία της αναδόχου εταιρίας δουλεύουν πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του έργου.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό  1.670.000 € και το οποίο θα συνεχίσει σε όλες τις κοινότητες του δήμου Σιθωνίας, ώστε να υπάρξουν ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου.

«Ύστερα από τη σχετική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του δήμου και των αναδόχων εταιριών ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το σύνολο των κοινοτήτων του δήμου Σιθωνίας. Ξεκινήσαμε από την Τορώνη, ενώ αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Συκιά. Θα συνεχίσουμε με Νικήτη, Νέο Μαρμαρά, Μεταγγίτσι και Άγιο Νικόλαο», αναφέρει ο δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας στο XalkidikiPolitiki, ενώ κάνει λόγο για ακόμη μια θετική εξέλιξη που αφορά την αγροτική οδοποιία: «Υπογράφηκε ακόμη μια σύμβαση ύψους 2.432.000 ευρώ περίπου και αφορά την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.  Πρέπει να πω ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο αφορά πάλι το σύνολο των κοινοτήτων μας».

«Με τις ενέργειες που πραγματοποιούμε σε καθημερινή βάση αποδεικνύουμε και έμπρακτα ότι η βελτίωση της καθημερινότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ντέμπλας, ενώ κατέληξε κάνοντας γνωστό πως «λόγω του αυξημένου αριθμού επισκεπτών που δέχεται η Σιθωνία κατά τον μήνα Αύγουστο, οι ασφαλτοστρώσεις θα σταματήσουν προσωρινά προς διευκόλυνση των κατοίκων και των επισκεπτών και θα συνεχιστούν από τον μήνα Σεπτέμβριο».