Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών.

Ειδικότερα,

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας ΔΤΕ/ΠΚΜ Δυτικού Τομέα για τα έτη 2020 – 2022» θα εκτελεστούν από την Π.Κ.Μ./Δ-νση Τεχνικών Έργων/Τμήμα Συντήρησης Συγκοινωνιακών Έργων στην Περιφερειακή Οδό Θεσ/νικης και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Α/Κ Νεαπόλεως έως την έξοδο για Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, εργασίες ασφαλτόστρωσης κατά τις ημέρες Σάββατο 06-08-2022 και Κυριακή 07-08-2022 και κατά τις ώρες 06:00 έως 19:00 & 06:00 έως 14:00, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω εργασιών και αναλόγως με την πρόοδο αυτών δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε μία ή δύο κάθε φορά λωρίδα/ες κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς Δυτικά της Περιφερειακής Οδού Θεσ/νίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη/ες κάθε φορά λωρίδα/ες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (ρεύμα πορείας προς δυτικά) της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.