Συνελήφθη ο σύντροφος της 17χρονης, η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή» ανέφερε, ειδικότερα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία εντοπίστηκε ενώ κινούνταν εκτός Αττικής και μετέβαινε προς τη βόρεια Ελλάδα.

Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ είχαν  δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 21χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας.

Η ανήλικη είχε εντοπιστεί νεκρή στο σπίτι της αργά το βράδυ της Δευτέρας από τη μητέρα και την αδελφή της.

Ο θάνατός της, όπως αποδείχθηκε ήταν ασφυκτικός με τον δράστη να της κλείνει τη μύτη και το στόμα, ενώ στο αριστερό μάγουλο υπάρχουν επίσης νυχιές.

Από την έρευνα στο κινητό της τηλέφωνο, φαίνεται πως η νεαρή είχε δεχθεί δεκάδες απειλές. 

«Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο», είπε η μητέρα της άτυχης 17χρονης στον Alpha και συνέχισε: «Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Αναφερόμενη στην ώρα της δολοφονίας τόνισε: «Εγώ ήμουν στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Ο πατέρας του θύματος, παράλληλα, είχε κάνει γνωστό πως το παιδί του έπεφτε θύμα βιασμούς για δύο χρόνια από την ηλικία των 11 ετών, όπως και το μεγαλύτερο από τα αδέλφια της. Για την υπόθεση αυτή είχε βρεθεί και καταδικαστεί οι δράστες.

Πηγή: lifo