Ένα χρόνο μετά τις διακοπές του στις Κυκλάδες και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ο Μάικλ Τζόρνταν επέλεξε ξανά τη χώρα μας, μόνο που αυτήν τη φορά ανέβηκε πιο βόρεια και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική.

Ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών έχει ως βάση του την Ιερισσό και αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα είναι το υπερπολυτελές γιοτ Ο’Pari, ένα πλωτό “θηρίο” 95 μέτρων, που μάλιστα ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και το οποίο ο “Air” νοικιάζει αντί του… ευτελούς ποσού των 4 εκατ. ευρώ τον μήνα.

Το Ο’Pari αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα ταχύτητα 12 κόμβων, μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες και ακόμη 29 άτομα ως υπαλληλικό προσωπικό, ενώ κάθε του δωμάτιο έχει διαφορετική διακόσμηση, ώστε να δίνει την αίσθηση πλωτού ξενοδοχείου. Όσο για τις ανέσεις που προσφέρει, διαθέτει τα… βασικά: μπαρ, εξωτερική πισίνα και κινηματογράφο στο κατάστρωμα.

Σημειωτέον, ότι ο Μάικλ Τζόρνταν διαθέτει και δική του θαλαμηγό ονόματι Joy, την οποία χρησιμοποιεί για τις εξορμήσεις του στην Καραϊβική. Η αξία της είναι στα 80 εκατ. δολάρια και διαθετει πολλά περισσότερα… κομφόρ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια