Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την απολογία του ο 22χρονος από το Πακιστάν για την υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Θεοδώροπουλος αυτό που βασανίζει τους γονείς της άτυχης ανήλικης είναι ένα μεγάλο γιατί.

«Ο αντίδικος έχει διοριστεί από το κράτος και ζήτησε προθεσμία για αύριο, Τρίτη. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί έχει δικονομικά δικαίωμα να το κάνει. Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη θα αποφασίσει πρώτα την προφυλάκιση και στη συνέχεια ισόβια για το ανθρωπόμορφο τέρας που στέρησε τη ζωή της Νικολέτας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 25ου Τακτικού ανακριτή με βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

«Της έκλεισα με τα χέρια μου το στόμα και τη μύτη της. Μετά τη δολοφονία μάζεψα τα πράγματά μου και ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Ελλάδα», είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας οι Αρχές τον θεώρησαν βασικό ύποπτο και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Δεν επρόκειτο ποτέ να παραδοθεί

O αλλοδαπός φίλος της άτυχης κοπέλας, είχε και κλειδί του σπιτιού κι έτσι φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε το χρονικό διάστημα να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει. Ο εντοπισμός της νεκρής κοπέλας έγινε αρκετή ώρα μετά, όταν επέστρεψαν σε αυτό η αδερφή και η μητέρα της.

Υπενθυμίζεται, ότι ανενόχλητος, κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι τη Βόρεια Ελλάδα και συνελήφθη λίγο προτού κατορθώσει να διαφύγει στη Βόρεια Μακεδονία και συγκεκριμένα στα Σκόπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι Αρχές είχαν δώσει σήμα σε όλα τα σημεία εξόδου της χώρας και εντοπίστηκε σε μία ομάδα παράτυπων μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν στη γειτονική χώρα.

Την τελευταία στιγμή, έπεσε στα χέρια των Αρχών.

Πηγή: cnn