Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος διαχρονικός και σύγχρονος λαϊκός συνθέτης συντροφιά με τις μεγάλες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου, που ο Χρήστος τις θεωρεί μούσες του.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο Σίβηρης ένα μουσικό πρόγραμμα με τα μεγάλα του τραγούδια.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με την Ελένη Βιτάλη έχει γράψει το “Παίξε Χρήστο επειγόντως” σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με τη Γλυκερία το “Άιντε μάτια μου γλυκά” του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου το “Δεν μετανιώνω” του Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά άλλα.

Το εντυπωσιακό σε αυτή τη συναυλία θα είναι το ότι οι τρεις μούσες του Χρήστου θα πουν και μεγάλες του επιτυχίες που τραγούδησαν σημαντικά ονόματα όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι. Επίσης οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες μας θα τραγουδήσουν διασκευασμένα γνωστά και άγνωστα τραγούδια του συνθέτη.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναζήσουμε ιστορικές στιγμές.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία και η Πίτσα Παπαδοπούλου, με μια 10 μελή ορχήστρα σας περιμένουν στις 14 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης .

Για αγορά εισητηρίων επισκευθείτε τον ιστότοπο της ticketservices:
https://www.ticketservices.gr/event/xristos-nikolopoulos-eleni-vitali-glykeria-pitsa-papadopoulou/?fbclid=IwAR1Yc-2hEIY9uLhS8NsFcfveus9op0LWVjVPvCEPvnMxf5pa0A1aGJ7y-wY
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Αμφιθέατρο Σίβηρης
Χαλκιδική

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Κυριακή 14 Αυγούατου 2022
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
17€ προπώληση
20€ στο ταμείο
25€ VIP
* παιδιά κάτω των 10 ετών – δωρεάν
* ΑμεΑ – δωρεάν
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– online: www.ticketservices.gr
– τηλεφωνικά: 2107234567
Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου