Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της πρωτοφανούς σεξιστικής επίθεσης από δημοτικό σύμβουλο του δήμου Σιθωνίας σε εργαζομένους υπαλλήλους του δήμου, αφού ύστερα από μια καταγγελία της προϊσταμένης των τεχνικών έργων, ακολούθησε και άλλη από μια υπάλληλο καθαριότητας.

Συγκεκριμένα μια άλλη γυναίκα καταγγέλει το εν λόγω πρόσωπο για προσωπική επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απειλές κατά την διάρκεια της εργασίας της μπροστά σε τρίτους.

Η γυναίκα φαίνεται να απομακρύνθηκε από τον χώρο εργασίας της, ενώ ο ίδιος συνέχισε με επιθετική συμπεριφορά και ακατονόμαστες εκφράσεις κατά της ίδιας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή στις  5.8.2022 και περί ώρα 13:00, ο περί ου ο λόγος δημοτικός σύμβουλος, μετέβη στην υπηρεσία δημοτικής υπαλλήλου στη Νικήτη, προκαλώντας σοβαρό επεισόδιο με βαρύτατη φραστική και σεξιστική επίθεση με ακατανόμαστες εκφράσεις όπως «ακόμα εδώ είσαι παλιοπ…….α; Δεν σε έχουν διώξει βρε μαλ……..η; Εγώ θα σε κλείσω φυλακή, εγώ θα σε γα……..ω ρε π…….να, φυλακή θα σε κλείσω».

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, η δημοτική υπάλληλος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Νικολάου, όπου και υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημοτικού συμβούλου, ενώ ταυτόχρονα με επιστολή της αλλά και επαφή με τον δήμαρχο Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα, ζήτησε την προστασία της και τη νομική της κάλυψη.

Υπογραμμίζεται ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα, -αφού με την καραμέλα ότι έχει εκλεγεί-, εισβάλει στις υπηρεσίες, τραμπουκίζει και απειλεί υπαλλήλους, ενώ στα δημοτικά συμβούλια η συμπεριφορά του είναι τελείως ανάρμοστη και απέναντι στην πρόεδρο.

Τέλος και σύμφωνα με πληροφορίες του XalkidikiPolitiki γίνεται γνωστο ότι σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως η οικονομική επιτροπή του δήμου Σιθωνίας για λήψη ένδικων μέτρων προστασίας των εργαζομένων.