Εγκεφαλικά νεκρή κηρύχθηκε από τους θεράποντες γιατρούς της η Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χεκ που τραυματίστηκε σοβαρά, την περασμένη Παρασκευή, σε τροχαίο στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας.

Εκπρόσωποι της οικογένειάς της ανακοίνωσαν ότι θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν στο σώμα της υπάρχουν όργανα κατάλληλα για δωρεά και στη συνέχεια οι γιατροί της θα διακόψουν τη μηχανική υποστήριξή της.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικείων της. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της.

Μετά το δυστύχημα διαπιστώθηκε ότι η ηθοποιός «είχε κάνει χρήση κοκαΐνης». Ωστόσο πηγές της Αστυνομίας ανέφεραν ότι ίσως η ουσία σχετίζεται με τα φάρμακα που της έδωσαν στο νοσοκομείο για να μην πονάει. Άλλες πηγές επισήμαναν πως αν και σε φωτογραφία φαινόταν να κρατάει ένα μπουκάλι βότκα μέσα στο αυτοκίνητο, δεν εντοπίστηκαν ίχνη αλκοόλ στο αίμα της.

Πηγή:www.pontosnews.gr