Μόλις για 30 λεπτά, και όχι συνεχόμενα, εμφανίστηκε σε κέντρο της Μυκόνου ο ράπερ 50 Cent και σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το ποσό των 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Alpha και το MykonosLiveTv, ο ράπερ άργησε να εμφανιστεί 2 ώρες με αποτέλεσμα να αρχίσει ο κόσμος να φεύγει, αν και το live του ήταν το γεγονός του Σαββατοκύριακου.

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ τραγούδησε στο «SantΑnna» το βράδυ του Σαββάτου, λαμβάνοντας το ποσό των 250.000 ευρώ, συν άλλες 50.000 ευρώ για τα μεταφορικά του έξοδα με το αεροπλάνο και τη διαμονή του.

Τελικά αντί για τις 21:00 εμφανίστηκε στη σκηνή στις 23:00 και τραγούδησε για ένα τέταρτο. Στη συνέχεια ξαναβγήκε για ένα ακόμα τέταρτο αντί για δύο ώρες, όπως ήταν το προγραμματισμένο.

Στη συναυλία του 50 Cent βρέθηκε και η Mary J. Blige, μία από τις κορυφαίες Αμερικανίδες τραγουδίστριες της hip-hop soul μουσικής.

«Ήταν το πιο καυτό Σαββατοκύριακο κι εδώ στο νησί περιμέναμε τον 50 Cent, τον πολύ γνωστό ράπερ. Ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο… Απογοητευτήκαμε, άργησε πάρα πολύ να βγει περίπου 2 ώρες και κουραστήκαμε όλοι. Όταν βγήκε, τραγούδησε με το ζόρι την πρώτη φορά ένα τέταρτο. Μετά τον έψησαν στο περίπου να ξαναβγεί κι ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Γενικά έτσι είναι οι ράπερ. Θυμήθηκα και τον Snoop Dogg… Δεν είναι επαγγελματίες» είπε στον Alpha ο ανταποκριτής του MykonosLiveTv.

Πηγή: lifo