Στον εισαγγελέα οδηγείται μία 25χρονη αλλοδαπή γυναίκα η οποία επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε μία 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 17 Αυγούστου στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι η 27χρονη έχει συνάψη σχέση με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα περίμενε το ανυποψίαστο θύμα έξω από το σπίτι της αδερφής της και μόλις την είδε, την πλησίασε και τη μαχαίρωσε σοβαρά στην κοιλιά και τον ώμο. Σύμφωνα με το grtimes.gr το θύμα αναζήτησε βοήθεια από την αδερφή της ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Όπως περιγράφει η αδελφή του θύματος αλλά και ο γαμπρός της, η 27χρονη πήγε να τους επισκεφθεί και δεν ξέρουν καν πώς βρέθηκε εκεί αυτή η γυναίκα, την οποία δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους και η οποία ισχυριζόταν ότι η κοπέλα είχε σχέσεις με τον άντρα της. Ακούστηκαν φωνές, βγήκαν έξω να δουν τι έγινε και βρήκαν μαχαιρωμένη την συγγενή τους στην κοιλιά και στον ώμο.

«Ακούσαμε φωνές, βγήκα έξω. Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε να καταλάβουμε τι έγινε» είπε ο κουνιάδος του θύματος στην ΕΡΤ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Πηγή: cnn.gr