Χωρίς ρεύμα είναι από τις 07:30 το πρωί της Πέμπτης οι Σποράδες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση προκλήθηκε λόγω βλάβης στον υποσταθμό στη Σκιάθο, όπου καταλήγει ο υποθαλάσσιος αγωγός. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν να εντοπίσουν τη βλάβη και ίσως δώσουν ρεύμα από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λαύκο, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν.

Τα νησιά είναι γεμάτα κόσμο, δήλωσε ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, εκφράζοντας την ελπίδα να δοθεί σύντομα λύση, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί κανείς.

«Αρκετή ζημιά μας έκαναν τα καιρικά φαινόμενα στον τουρισμό, αν και φαίνεται ότι αντέχουμε», συμπλήρωσε ο κ. Περίσσης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σποράδες είναι ανάμεσα στις περιοχές για τις οποίες η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει ότι αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέχρι σήμερα το βράδυ. Εξάλλου, οι πολίτες που βρίσκονται εκεί έλαβαν χθες μήνυμα μέσω του 112, που τους καλούσε να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Προειδοποίηση που εστάλη για άλλες έξι περιοχές: τα παραθαλάσσια της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τη Θεσσαλία, περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την Εύβοια.

Πηγή: lifo