Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακή βίας σημειώθηκε την Τετάρτη στο Βόλο με έναν 45χρονο να απειλεί ότι θα σκοτώσει την 43χρονη σύζυγό του, ενώ την χτύπησε και στο πρόσωπο.

Η 43χρονη από την Αλβανία κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Ο ίδιος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού απουσίαζε η γυναίκα για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, o 45χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων, που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο τους, μάλωσε με τη γυναίκα και αφού την έβρισε, την απείλησε ότι θα την κάψει και θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα, την απείλησε πως θα «έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις καθάρισαν οι άντρες τους (…)» σύμφωνα με την καταγγελία.

Έπειτα, η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε με τον ίδιο να την χτυπά δυνατά στο πρόσωπο.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου.

Ο άνδρας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι μέχρι την Τρίτη δεν θα μένει στο σπίτι του, ενώ ο πρόεδρος του Τριμελούς του επέστησε την προσοχή να μην δημιουργήσει νέο επεισόδιο.

Πηγή: cnn.gr