O αγώνας δρόμου «Πολύγυρος Run Χαλκιδική» είναι μια διοργάνωση με πολλές συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχει γίνει πλέον θεσμός τόσο για τον Πολύγυρο όσο και για ολόκληρο το νομό Χαλκιδικής. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προαγωγή της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος εναρμονισμένη με την σύγχρονη και αναγκαία τάση της εποχής «Η Άσκηση είναι Υγεία», η καλλιέργεια του εθελοντισμού, η προβολή και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Διοργάνωση: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής με τη συνεργασία συλλόγων και φορέων του Πολυγύρου.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 3 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα, με ώρα εκκίνησης 10.00 πμ.

2. Αγώνα Βουνού – Πόλης RUN 14,6 χλμ, με ώρα εκκίνησης 10.15 πμ

3. Παιδικό Αγώνα 1000μ, ηλικίας 8-12 ετών, με ώρα εκκίνησης 12.30

Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4-9-2022.
Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός και για τους 3 Αγώνες θα είναι στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο.

Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://run.polygyros.gr/ κλείνουν αύριο Τρίτη 30-8-2022 στις 20.00 και δεν θα δοθεί παράταση.

Οσοι έχουν ήδη εγγραφεί και δεν έχουν τακτοποιήσει την πληρωμή, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα, διότι η εγγραφή μπορεί να απορριφθεί ως μη ολοκληρωμένη.

Το Σάββατο 3-9-2022, μεταξύ των ωρών 6.30 μμ – 9μμ, στην πλατεία Ηρώων του Πολυγύρου, θα παραδοθούν τα πακέτα συμμετοχής (τσιπ, αριθμός, μπλουζάκι κλπ). Όσοι είναι από τον Πολύγυρο και τις γύρω περιοχές, παρακαλούνται να προσέλθουν το Σάββατο να τα παραλάβουν, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα.