Σε κλίμα κατάνυξης και παρουσία εκατοντάδων πιστών τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, παραμονή του Αγίου Μάμα, η περιφορά της εικόνας και ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, η εμποροπανήγυρης γνωρίζει και πάλι τις παλιές της «δόξες» καθώς χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν καθημερινά στον Άγιο Μάμα, από όλη τη Μακεδονία. Στη σημασία της διοργάνωσης για την τοπική οικονομία αναφέρθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εμποροπανήγυρη, και επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. «Παλιά έλεγαν ότι μια συμμετοχή στον Άγιο Μάμα είναι μια ολόκληρη χρονιά. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό γεγονός είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Ο κόσμος πραγματικά το είχε ανάγκη και φαίνεται από την επισκεψιμότητα που έχει», τόνισε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, τονίζοντας και τον πολιτιστικό χαρακτήρα της διοργάνωσης με τις εκδηλώσεις στον χώρο της ΕΠΟΚΑΜ.

Τον Άγιο Μάμα επισκέφτηκε και η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά που ευχήθηκε τα χρόνια πολλά στον κόσμο εκφράζοντας την ελπίδα να μην περάσουμε ξανά καταστάσεις σαν τα δυο χρόνια της πανδημίας.