Ολοκληρώθηκε φέτος με δυναμική επιτυχία, μετά από δύο χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σε συνθήκες κανονικότητας, το 30ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

Η ανταπόκριση του κόσμου θερμή. Παλιοί και νέοι φίλοι του θεσμού, απόλαυσαν ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, με αρχαίο και μοντέρνο θέατρο, δύο μεγάλες συναυλίες, καθώς και δύο παιδικές παραστάσεις, αναδεικνύοντας το 30ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας ως πρωταγωνιστή των πολιτιστικών δρώμενων της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη Δήμαρχο Κασσάνδρας και το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. για τη στήριξη τους, τις Εθελοντικές Ομάδες και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας για την άψογη υποστήριξή τους και τέλος όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του φετινού Φεστιβάλ.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς του 30ου Φεστιβάλ Κασσάνδρας, φούρνος Λεμονή, Χρυσόπουλος, Terea κατασκευαστική Α.Ε., που επέλεξαν να στηρίξουν έναν από τους πιο ιστορικούς πολιτιστικούς θεσμούς πανελλαδικά, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Κοσμοράδιο , Plus Radio, More Radio, Yellow Radio και Εφημερίδα Κασσάνδρας.
Ανανεώνουμε για του χρόνου το ραντεβού μας, με το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός τους καλοκαιριού», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ,
Ηρακλής Λεβαδιώτης.