Μπορεί να ζήτησε έξτρα υπηρεσίες, όμως έκανε κι εκείνη ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βοηθήσει, κίνηση που σπανίζει γενικώς, πόσο μάλλον ειδικώς μεταξύ των διασημοτήτων.

Η Ριάνα ζήτησε από τους υπαλλήλους του βραβευμένου με Μισελέν εστιατορίου Caviar Russe να μείνουν λίγο παραπάνω από το πέρας της βάρδιάς τους, ώστε εκείνη και οι φίλες της να απολαύσουν το δείπνο τους σε μια βραδιά γυναικοπαρέας.

Ωστόσο, όταν τελείωσαν την κουβέντα και το τσιμπολόγημα, η 34χρονη βοήθησε τους ανθρώπους να καθαρίσουν τον χώρο, σε μια κίνηση αναγνώρισης και «ανταπόδοσης» της θυσίας.

Η Ριάνα που έγινε προσφάτως μαμά, εμφανίστηκε με μπάγκι τζιν και oversized τζέρσεϊ στη βραδινή έξοδό της.

Σύμφωνα με το PageSix, εκείνη και οι έξι φίλες της απόλαυσαν έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα το χαβιάρι, τη σαμπάνια και το σασίμι τους στο μπαρ του εστιατορίου.

Στο κλείσιμο της βραδιάς και καθώς η γυναικοπαρέα ευθυνόταν για τις υπερωρίες των εργαζομένων, η περφόρμερ εθεάθη «να βοηθά το προσωπικό να καθαρίσει και να βάζει τα σκαμπό του μπαρ στη θέση τους». 

Τον τελευταίο καιρό η τραγουδίστρια βγαίνει σχετικά αργά, συχνά μαζί με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, με τον οποίο υποδέχτηκαν τον Μάιο τον γιο τους.

Την περασμένη εβδομάδα το ζεύγος εθεάθη στο νέο hotspot Richie Akiva αποκλειστικά για μέλη.

Πηγή: lifo