Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης τερμάτισε πρώτος στον 52ο Διάπλου Τορωναίου σε 8 ώρες και 5 λεπτά!

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ξεκίνησε ο 52ος διάπλους του Τορωναίου κόλπου, με 17 αθλητές που βούτηξαν στην Καλλιθέα της Κασσάνδρας και ξεκίνησαν να κολυμπούν μέχρι τη Νικήτη της Σιθωνίας.

Στην παραλία της Νικήτης υποδέχτηκαν τον πρώτο κολυμβητή που τερμάτισε τον Αλέξανδρο Βαμβακίδη και τον στεφάνωσαν με τον κότινο. Την υποδοχή έκαναν η γενική γραμματέας του Σίθωνα και τοπική σύμβουλος, Φιλιώ Βασιλικού και η ειδική γραμματέας του Σίθωνα, Άννα Καρανικόλα.  Στην εξέδρα τον υποδέχτηκε η πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν. “Ο Σίθων”, Κωνσταντίνα Κούρα.

Δεύτερος τερμάτισε στην παραλία της Νικήτης ο Χρήστος Γαρέφης σε 9 ώρες και 9 λεπτά, τρίτος ο Κώστας Ζαμπέτογλου με χρόνο 9 ώρες και 24 λεπτά και τέταρτη η Χριστίνα Γονίδη με χρόνο 9 ώρες και 30 λεπτά.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τον κόσμο που συμμετείχε και προσήλθε, παρά το γεγονός ότι αλλάξαμε ημερομηνία της διεξαγωγής. Ο Διάπλους είναι μια κατάθεση ψυχής για εμάς και τους συμμετέχοντες, που προάγει την άμιλλα και έχει μόνο έπαθλο ένα στεφάνι. Οι αθλητές που κολυμπούν έρχονται από κάθε γωνιά της γης και κάνουν τον τόπο μας παντού γνωστό. Όπως μαρτυρούν κατά καιρούς, ο Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου είναι από τις καλύτερες, διεθνώς, κολυμβητικές διοργανώσεις“, τόνισε ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

 

Δείτε πώς μεταδόθηκε ζωντανά η διοργάνωση:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolitikixalkidiki%2Fvideos%2F616457216522358%2F&show_text=false&width=267&t=0

διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη ο 52ος Διεθνής Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου (video)