Για 3η χρονιά ο Δήμος Ν. Προποντίδας στηρίζει τον σύλλογο Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

«Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη ομάδα και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Πώς μπορεί κάποιος να γίνει μέλος της ομάδας;

Αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στις κατά τόπους κοινότητες ή στις παρακάτω υπεύθυνες:

1.Ανανιάδου Φωτεινή, για τη ΔΕ Μουδανιών, τηλ. 2373350264 ή 6974332474
2.Αρβανίτου Ανθή, για τη ΔΕ Τρίγλιας, τηλ. 6977734988
3.Ματζίρη Λεμονιά για τη ΔΕ Καλλικράτειας, τηλ. 6909087180
4.Λιόλιου Ευαγγελία, για το Λάκκωμα, τηλ.: 6944145424

Για τη συμμετοχή απαιτούνται 6€, που κατατίθενται υπέρ του συλλόγου “Άλμα Ζωής”, και αποστέλλεται ως δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι Τ-Shirt SAIL FOR PINK (από xs έως xxl ή παιδικό για τα παιδάκια του Δημοτικού) ή βραχιολάκι.

Για λεπτομέρειες και την ακριβή διαδικασία (συμμετοχής, παραλαβής μπλούζας κ.ά.) θα καλέσετε στα παραπάνω τηλέφωνα. (Για όσες κυρίες έχουν νοσήσει, αν θέλουν, μπορεί να γίνει παραγγελία διαφορετικής μπλούζας – με αναγραφή επάνω της λέξης survivor).

Τι περιλαμβάνει η δράση:
-Διανομή ενημερωτικού υλικού στην κάθε περιοχή.
-Λήψη φωτογραφίας (ατομικής ή ομαδικής) με το συλλεκτικό T-Shirt οπουδήποτε.
-Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (socialmedia) καθ΄ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου (μήνας πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού) στην οποία ανεβάζετε τη φωτογραφία και γράφετε το μήνυμά χρησιμοποιώντας τα:
@dimosneaspropontidas, @almazoisthessalonikis, #10xroniaSailforpink.

Στην ομάδα μπορούν να γραφούν και άτομα που δεν επιθυμούν τη διανομή υλικού ή το ανέβασμα ομαδικής/ατομικής φωτογραφίας.

Πώς αναγνωρίζεται η προσφορά;

Όλες οι ομάδες άνω των 10 ατόμων θα αναρτώνται στη σελίδα του συλλόγου με σειρά κατάταξης (από το μεγαλύτερη στη μικρότερη) και η μεγαλύτερη κάθε κατηγορίας θα εμφανίζεται στην αρχική εικόνα της κατηγορίας της.

Δυνατότητα βράβευσης στη συμμετοχή ομαδικής φωτογραφίας.

«Σας καλούμε να ενώσουμε τη φωνή μας στην προσπάθειά του Συλλόγου “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”, που κάνει σπουδαία δουλειά στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και στήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

Βγάζουμε την ωραιότερη φωτογραφία με το μήνυμά μας και ετοιμαζόμαστε για πλεύση.. #Sailforpink», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην δημοσίευση του δήμου Ν. Προποντίδας.

Ας μην ξεχνάμε: «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα!».

Αν θέλει κάποιος σύλλογος, ομάδα κτλ να ενεργοποιήσει τα μέλη του και να συγκεντρώσει συμμετοχές, μπορεί να επικοινωνήσει στo τηλέφωνo: 2373350233, Κεφάλα Ελευθερία.