χαλκια

Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά η οποία ξεκινά από αύριο 12 Σεπτεμβρίου, έστειλε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

Δηλώνοντας πως ο Δήμος Κασσάνδρας έχει μεριμνήσει προκειμένου τα πάντα να βρίσκονται στη θέση τους, η κ. Χαλκιά ευχήθηκε σε παλιούς και νέους μαθητές κουράγιο και καλή σχολική χρονιά

Ολόκληρο το μήνυμα της Δημάρχου

Αγαπητά μου παιδιά, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή φώτιση. Στα μικρά μας που τώρα περνούν για πρώτη φορά την πόρτα της σχολικής τάξης, εύχομαι όλη τους η μαθητική ζωή να είναι γεμάτη γνώση και εμπειρίες.

Να κρατήσουν τα διδάγματα του σχολείου ως σκαλοπάτια για τις επόμενες στάσεις του βίου τους και να τα συμπληρώσουν με περαιτέρω βιώματα.

Στα παιδιά μας που συνεχίζουν στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, εύχομαι καλή δύναμη, αρμονική συνύπαρξη στη σχολική κοινότητα και κουράγιο φέτος στους μεγαλύτερους που θα δοκιμαστούν στις πανελλαδικές.

Ο Δήμος μας, για όλες τις βαθμίδες έχει μεριμνήσει ώστε τα πάντα να βρίσκονται στη θέση τους το πρωί της Δευτέρας που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.

Καλή σχολική χρονιά.