Συνολικά 19 σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής παρέλαβαν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου απινιδωτές χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί υλοποιήθηκε μια κρυφή μας επιθυμία, μία υπόσχεση που είχαμε δώσει πρώτα στους εαυτούς μας και μετά στα σωματεία προεκλογικά. Τη νέα χρονιά όλα τα γήπεδα θα έχουν πλέον απινιδωτή», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής Σταύρος Σαριγιαννίδης.

Αναφορικά με τα σωματεία τα οποία βάσει των κριτηρίων του υπουργείου φαίνονται ενεργά, ο κ. Σαριγιαννίδης τόνισε πως «επειδή είναι σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί ορισμένα πράγματα και η Γενική Γραμματεία δε μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την κατάθεση των δικαιολογητικών. Γύρω στα 30 σωματεία είναι τακτοποιημένα και περιμένουμε και τα υπόλοιπα σωματεία να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ένταξης στο μητρώο».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής ευχαρίστησε την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για την προσφορά της, δηλώνοντας pvw με την βοήθεια της ένωσης και της εταιρείας 20 ομάδες θα έχουν απινιδωτές, ενώ άλλες 20 ομάδες πρόκειται να προμηθευτούν επίσης με τη βοήθεια των δήμων.