Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών ανέλαβε ο ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας.

Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής, ο κ. Πάνας επισκέφθηκε τους παραγωγούς πράσινης ελιάς στα κτήματά τους, στα πλαίσια των δράσεων ενόψει της ΔΕΘ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή, στην ατζέντα των συζητήσεων περιλήφθηκαν θέματα όπως ζητήματα του αυξημένου κόστους παραγωγής καθώς και το μέγα ζήτημα της απουσίας εργατών γης.

Έπειτα, ο κ. Πάνας μετέβη στην μεταποιητική μονάδα ελιάς όπου συζήτησαν και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Λαδά Δημήτριο τα ίδια ζητήματα, ενώ την συζήτηση απασχόλησαν επιπλέον, τα θέματα της αναγκαιότητας χρηματοδοτήσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η επιτακτική ανάγκη εκπαίδευσης των απασχολούμενων στον πρωτογενή τομέα.

Επιπλέον ο βουλευτής παραβρέθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κασσανδρείας, του πιο τουριστικού Δήμου της Χαλκιδικής, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη παρουσία της Δημάρχου Κασσάνδρας, του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης καθώς και δημοτικών συμβούλων με κύριο θέμα τις επιτακτικές ενέργειες και σε επίπεδο υποδομών, που θα πρέπει να γίνουν για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.