Λεκτική διαμάχη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την “υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου”.

Συγκεκριμένα, την ώρα της ερώτησης του Δημήτρη Τζανακόπουλο προς τον νυν διοικητή της ΕΥΠ Θ. Δεμίρη, ο Κωσταντίνος Κυρανάκης τον διέκοψε λέγοντας ότι προσπαθεί να εκβιάσει τις απαντήσεις του κ. Δεμίρη. Τότε ο Δ. Τζανακόπουλος άρχισε – σύμφωνα με τον κ. Κυρανάκη – να τον βρίζει χυδαία και να τον φωνάζει “χρυσαυγίτη”.

Ο κ. Κυρανάκης ανταπάντησε, ακολούθησε μία μίνι σύρραξη, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της επιτροπής Γ. Κεφαλογιάννης να διακόψει για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Δ. Τζανακόπουλος υποστηρίζει πάντως ότι ο Γ. Κεφαλογιάννης απέβαλε τον κ. Κυρανάκη και εφηύραν την διακοπή της συνεδρίασης για να μην προκληθεί εσωκκοματικό θέμα. Οι βουλευτές της ΝΔ από πλευράς τους το διαψεύδουν.

Πηγή: ΕΡΤ