Το ανθρώπινό τους πρόσωπο προέτρεψε τις Υπηρεσίες ελέγχου, που είναι αρμόδιες για τα ζητήματα που αφορούν την παραγωγή πράσινης ελιάς, κάλεσε να δείξουν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος.

Μέσα σε μία γενικότερα δύσκολη περίοδο για τον αγροτικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ο κ. Γιώργος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον κόσμο του πρωτογενούς τομέα.

Αναλυτικά η δήλωση:

Οι μέρες που περνάει ο αγροτόκοσμος της Χαλκιδικής και μιλάμε κυρίως για τους παραγωγούς της πράσινης ελιάς, είναι δύσκολες. Τα κόστη της ελαιομάζωξης πήγαν στα ύψη, τα εργατικά χέρια λείπουν, οι προσφερόμενες τιμές παρά τις παραινέσεις της ΠΕΜΕΤΕ, η οποία βλέπει το πρόβλημα να έρχεται, ιδιαίτερα χαμηλές και πάνω σε όλα αυτά ανακύπτουν νέα προβλήματα στα οποία οι αγρότες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.

Προς όλους αυτούς που η πολιτεία τους έταξε να τηρούν τον νόμο και την τάξη.

Παιδιά, γιατί δικά μας παιδιά είστε, στόχος και σκοπός των Υπηρεσιών θα πρέπει να είναι ο συνετισμός κι όχι η εξοντωτική τιμωρία που οδηγεί πολλές φορές σε οικονομική και οικογενειακή καταστροφή. Ως Υπηρεσίες ελέγχου ας δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο που όντως διαθέτουμε!!!