Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ ήταν η Ελίνα Τζένγκο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό και μέλος της team future της bwin αναφέρθηκε στην επιτυχία της και τα όνειρά της.

Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε την γνωστή αθλήτρια στο πλατό της εκπομπής με μια αγκαλιά, ενώ εκείνη του πέρασε το μετάλλιό της στον λαιμό του. Η αθλήτρια αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν τελείωσε το Λύκειο και έκανε την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνας, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξαν στιγμές τότε, που είχε φτάσει στα όριά της.

«Η μαμά μου δεν είδε τον αγώνα, όταν παρακολουθεί νιώθει ότι μεταδίδει σε μένα το άγχος της. Ο πατέρας μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, βλέπει κανονικά. Μέσω του αθλητισμού διαχειρίζομαι καλύτερα κάποιες καταστάσεις, γιατί σαν αθλητές πρέπει να ελέγχουμε το άγχος μας. Όταν ανέβηκα στο βάθρο έτρεμαν τα πόδια μου. Ήταν τρελή εμπειρία», τόνισε.

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε μετά την επιτυχία της απάντησε: «Πλέον βγαίνω στο δρόμο και με αναγνωρίζουν. Είμαι… διάσημη (γέλια), είναι κάτι πολύ όμορφο. Μερικές φορές μετά από μια επιτυχία έρχονται και άνθρωποι από συμφέρον κοντά σου. Νομίζω όμως ότι καταλαβαίνω ποιος έρχεται κοντά μου από αγάπη και ποιος από συμφέρον».

Για το πώς μπήκε στον στίβο και τα όνειρά της τόνισε: «Ασχολούμαι με τον στίβο από την Τετάρτη δημοτικού. Μπήκα επειδή ζήλευα τις αδερφές μου που ασχολούνταν, πήρα την απόφαση να πάω και κόλλησα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο μεγαλύτερος στόχος ενός αθλητή. Είμαι 20 χρονών, έχω πολύ μέλλον μπροστά μου. Ακόντιο μπορεί να ρίχνω μέχρι τα 41 μου. Την υγεία μας να έχουμε».

Τέλος, για το αν θέλει να κάνει οικογένεια είπε: «Μπορείς να τα κάνεις όλα με τον κατάλληλο προγραμματισμό».