Μια νέα οδοντιατρική καρέκλα αναμένεται να τοποθετηθεί στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, με χορηγία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθερούδη Ιωάννη Συντονιστή και Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, με την δεύτερη οδοντιατρική καρέκλα που θα παράσχει η Αντιπεριφέρεια, αναμένεται να εξοπλιστούν πλήρως τα δύο οδοντιατρεία του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την εγκατάσταση στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, μίας καινούργια οδοντιατρικής καρέκλας με πλήρη εξοπλισμό η οποία αποτελεί χορηγίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και έγινε με ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, κ. Γιώργου Ιωάννη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για αυτή την παροχή.

Η οδοντιατρική καρέκλα που μας έχει εξοπλίσει από έτους η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης με τη νέα της Αντιπεριφέρειας, εξοπλίζουν πλήρως τα δύο οδοντιατρεία του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Ένα αίτημα και όνειρο πολλών δεκαετιών επιτέλους πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε και για άλλους μιμητές στον αγώνα για την ενίσχυση του οργανισμού μας προς όφελος των πολιτών της περιοχής ευθύνης μας και των επισκεπτών της».