Έφτασαν στην Κασσάνδρα σχεδόν 100 μηχανές Harley προκειμένου οι περίπου 150 αναβάτες τους να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής.

Η δράση αυτή των «μηχανόβιων» από την Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία εντάσσεται στο πλαίσιο της φθινοπωρινής απόδρασής τους σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής και έχει την ονομασία των χιλίων μιλίων, Mille miglia.

Στη Σιθωνία ήταν η πρώτη στάση των εκδρομέων, για φαγητό και βόλτα σε όμορφους οικισμούς. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτύπωσαν τον θαυμασμό τους για τις ομορφιές της Χερσονήσου, ενώ αρωγός στη μετάβασή τους ήταν το ΑΤ Αγίου Νικολάου που μερίμνησε να έχουν μια ασφαλή διέλευση  στους δρόμους της Σιθωνίας.

Αργά το απόγευμα η πλατεία της Κασσανδρείας γέμισε από τις μεγάλες επιβλητικές μηχανές και τους ιδιοκτήτες τους με την, πάντα, χαρακτηριστική αμφίεση, το μοναδικό και αναλλοίωτο στυλ της γνήσιας και αυθεντικής Harley.

Η εξόρμηση περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις, οπότε το Σαββατοκύριακο όσοι κινηθούν στην Κασσάνδρα ας έχουν το νου τους για την ομάδα της Harley που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, και αναζητώντας χώρο να σταθμεύσουν… 100 Harley Davidson

Πηγή Φωτογραφιών: Facebook