Για 4η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Sonar, εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων στη γέφυρα των Κρεμαστών, όπου σήμερα αναμένεται να βουτήξουν βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, για να εξακριβώσουν τι είναι.

«Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες που διεξήγαγε το κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. σαρώνοντας τον βυθό της λίμνης, εντοπίστηκε πιθανό σημείο σε μεγάλο βάθος που μπορεί να σχετίζεται με την εξαφάνιση. Οι ενδείξεις δόθηκαν στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου δύτες να ερευνήσουν το σημείο», αναφέρει σχετικά ο Ερυθρός Σταυρός.

Οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο καθώς το αυτοκίνητό της αγνοούμενης βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας.

Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι το ίχνος που εντοπίστηκε μοιάζει με ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο πριν ολοκληρωθεί η έρευνα τίποτα δεν επιβεβαιώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης βρέθηκαν και σημειώσεις της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αφήσει χειρόγραφες οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της.

Όπως μετέδωσε το Star η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί» ενώ, άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα είχε γράψει «αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Καρπενησίου τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό.

Ο άνδρας της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο.

Πηγή: lifo