Δεν ανήκει σε άνθρωπο το εύρημα που εντόπισε το sonar σε βάθος πολλών μέτρων στη λίμνη Κρεμαστών κατά τις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης από την Ευρυτανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο Alpha, και οι τέσσερις δύτες που είχαν βουτήξει στη λίμνη για να εξακριβώσουν το εύρημαεπιβεβαίωσαν ότι δεν σχετίζεται με τη 48χρονη.  Νωρίτερα, το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, sonar, εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων στη γέφυρα των Κρεμαστών με τους βατραχάνθρωπους του Λιμενικού να βουτούν για να εξακριβώσουν τι είναι.

Οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο καθώς το αυτοκίνητο της αγνοούμενης βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα της Τατάρνας. Μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης βρέθηκαν και σημειώσεις της με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε αφήσει χειρόγραφες οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της.

Όπως μετέδωσε το Star, η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί» ενώ, άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα είχε γράψει «αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Καρπενησίου τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό. Ο άνδρας της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο.

Πηγή: lifo