Μια πρωτοφανής ιστορία εξελίσσεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου νονά αρνείται να δώσει πίσω το βαφτιστήρι στους γονείς του.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, όλα ξεκίνησαν όταν η νονά με τις δύο κόρες της προσφέρθηκαν να κρατήσουν το 13 μηνών κοριτσάκι, γιατί η μητέρα του θα γεννούσε το τέταρτο παιδί της. Στη συνέχεια, το παιδί  εκεί κάποιες ημέρες, με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών του, καθώς είχαν εμπιστοσύνη στη νονά.

Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε να επιστρέψει το παιδί, όταν της ανακοίνωσαν ότι θα μετακομίσουν επειδή ο πατέρας πήρε μετάθεση.

«Κανονίσαμε με τη νονά της, τη μητέρα δηλαδή, από τις κόρες το πρωί με το που θα γυρνούσα εγώ από τη δουλειά μου να περνούσα και να την πάρω οκτώ η ώρα και οκτώ η ώρα σηκωθήκανε και φύγανε. Πήραν το παιδί και έφυγαν! Μας έστειλαν ένα μήνυμα ότι κάτι τους έτυχε και έχουν φύγει», είπε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι πήγε στη συνέχεια στην αστυνομία, η οποία κάλεσε τη νονά. Τότε, εκείνη υποσχέθηκε ότι είπε ότι θα τους πήγαινε το παιδί το απόγευμα στους γονείς του.

Τελικά, η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια, με τους γονείς να αντιμετωπίζουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στη νονά και τις κόρες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι οι γονείς  είναι ακατάλληλοι.

Από την πλευρά τους, προχώρησαν σε μήνυση για αρπαγή και δύο χρόνια βρίσκονται στα δικαστήρια για να πάρουν πίσω το παιδί τους. Μάλιστα, η νόνα έκανε αίτηση για υιοθεσία.

«Εγώ δεν το έδωσα για υιοθεσία το παιδί. Ούτε χαρτιά έχω κάνει, ούτε τίποτα. Εγώ τα αγαπάω και τα πέντε το ίδιο! Δεν έχω ξεχωρίσει κανένα παιδί. Όπως έχω τα τέσσερα να έχω και το πέμπτο», είπε η μητέρα.

Την περασμένη Τετάρτη στο αρμόδιο δικαστήριο συζητήθηκε η αίτηση υιοθεσίας. Το παιδί προσωρινά μένει στην Αλεξανδρούπολη με τη νονά και τις κόρες της.

Πηγή: lifo