Στη σύλληψη και του δεύτερου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 21χρονη Σουηδή, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων, προχώρησε η αστυνομία της πόλης.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για έναν 19χρονο ο οποίος αναζητούνταν. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο νεαρός από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια.

Η καταγγελία βιασμού

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε μπαρ των Χανίων όπου και γνωρίστηκαν με παρέα νεαρών.

Στο τέλος της βραδιάς, οι νεαροί προσφέρθηκαν να πάνε τις κοπέλες στο κατάλυμα όπου διέμεναν. Η μία έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με τρία άτομα, ενώ ένα τέταρτο ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αυτοκίνητο σταμάτησε σε ερημική τοποθεσία του Πλατανιά όπου οι δύο τη βίασαν. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δράστες να την ξυλοκοπήσει.

Στη συνέχεια, οι δύο Χανιώτες, 19 και 23 χρόνων, έφυγαν, εγκαταλείποντας το θύμα τους που βρήκε τη δύναμη να τηλεφωνήσει στη φίλη της.

Η 21χρονη κατήγγειλε το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Πλατανιά, με την υπόθεση να αναλαμβάνει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Πηγή: lifo