Λεπτομέρειες για την υπόθεση με την κρυφή κάμερα σε ενοικαζόμενο δωμάτιο στη Χαλκιδική, που αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία ενός νεαρού ζευγαριού, έρχονται στο φως.

Η 25χρονη που έκανε την καταγγελία ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που επίσης κατείχε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση.

Όμως η στιγμή που σόκαρε το ζευγάρι ήταν όταν ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.

Μόλις επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, το οποίο και χειρίζεται την υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στη Voria.gr πως γίνεται λόγος για ακόμα δέκα ζευγάρια που φέρονται να έχουν πέσει θύματα τέτοιων καταγραφών στο ίδιο κατάλυμα. Αναμένεται η ανάλυση του υλικού από την ΕΛΑΣ για να εξακριβωθεί αν όντως απεικονίζει και άλλα ζευγάρια που είχαν καταλύσει εκεί τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Όταν κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό-κάμερα για να ελέγχει τον χώρο ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Πηγή: news247