Ο πολιτευτής της ΝΔ βρέθηκε στο Παλαιοχώρι για την ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον δήμο Αριστοτέλη προς τιμήν του πρώτου βουλευτή της ΝΔ,-μετά την Μεταπολίτευση-, Κωνσταντίνου Τσιουπλάκη.

Ο κ. Τάσιος μέσω σχετικής ανάρτησής του στο FB έγραψε: «Στη γενέτειρά του, το Παλαιοχώρι τιμάμε σήμερα τη μνήμη του πρώτου Βουλευτή ΝΔ μετά τη μεταπολίτευση και αείμνηστου Πανεπιστημιακού καθηγητή, κ. Κωνσταντίνου Τσιουπλάκη σε ειδική εκδήλωση και ονοματοδοσία κεντρικής οδού της Κοινότητας που οργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη, παρουσία του Δημάρχου, κ. Στέλιου Βαλιάνου.

Ο Κωνσταντίνος Τσιουπλάκης υπήρξε ένας πραγματικός δημοκράτης και ιδρυτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που συνέδεσε το όνομα του με τις διεκδικήσεις σειράς έργων στο νομό Χαλκιδικής. Η προσφορά του ως βουλευτής Χαλκιδικής από το 1974 ως το 1989, όταν και ολοκλήρωσε την μακρά κοινοβουλευτική διαδρομή είναι αδιαμφισβήτητη υπηρετώντας με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα ολόκληρο το Νομό.

Η πολιτική παρακαταθήκη που μας άφησε, ειδικά για εμάς που συμμετέχουμε στα κοινά, είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα προσφοράς στη Χαλκιδική και τους ανθρώπους της. Πάνω στα δικά του χνάρια συνεχίζουμε κι εμείς οι νεότεροι τον αγώνα να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλότερα και να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει».