Εργασίες αποκατάστασης φθορών και βλαβών εκτελούν στο Παλιούρι, τις μέρες αυτές, τα συνεργεία της ΠΕΧ, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου έργου για ηλεκτροφωτισμένους κόμβους αρμοδιότητας της αντιπεριφέρειας, και ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος επέβλεψε τις εργασίες στον κόμβο Παλιουρίου, που είναι συνέχεια της Αγίας Παρασκευής. «Είναι έργο σημαντικό για τους ντόπιους, για τη ζωή και την ασφάλεια όλων των οδηγών. Θα ακολουθήσει ο κόμβος στη Ν. Φώκαια, και έπειτα στο τριεθνές της Σιθωνίας, Νικήτης, Ν. Μαρμαρά, Αγίου Νικολάου. Θέλω να πιστεύω ότι βοηθάμε τον κόσμο να μεταβαίνει με ασφάλεια στις χερσονήσους του νομού», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης.

Τον κ. Γιώργο ευχαρίστησε ο αντιδήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Στακινός αναγνωρίζοντας ότι οι εργασίες προσφέρουν ασφάλεια στους οδηγούς. Ο δήμος, επιπλέον, θα κατασκευάσει τον κόμβο Καλάνδρας, στον Αη Γιάννη Ν. Σκιώνης, όπως τόνισε.

Ο Κωνσταντίνος Βρασταμινός, πρόεδρος του Παλιουρίου έκρινε την παρέμβαση επιβεβλημένη και τόνισε ότι η κινητοποίηση της ΠΕΧ για το έργο, έγινε σε χρόνο ρεκόρ.