Συνάντηση πραγματοποίησε ο  Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος με την Πρόεδρο και τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου-Ενόργανης -Τραμπολίνο «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Κατά τη συνάντηση ο κ. Πάνας ενημερώθηκε από την κ. Αικατερινάρη για τις δράσεις του Ομίλου, καθώς και τις πρόσφατες σημαντικές διακρίσεις του οι οποίες έφεραν στον Όμιλο και τον Πολύγυρο μετάλλια σε όλα τα αθλήματα και σε διαφορετικές κατηγορίες.

Ταυτόχρονα όμως αναφερθήκαν από την Πρόεδρο ζητήματα λειτουργικών αναγκών που αφορούν τον Όμιλο αλλά και της αναβάθμισης των υποδομών του, που εμποδίζουν σημαντικά την προπόνηση των αθλητριών και αθλητών.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του συνεχάρη το Διοικητικό συμβούλιο για την πολύ σημαντική προσφορά του Ομίλου στον αθλητισμό της Χαλκιδικής, καθώς μάλιστα διαθέτει και ειδική αθλητική αναγνώριση και ανέφερε, ότι θα συμβάλλει στις προσπάθειές του, για την όσο το δυνατόν ομαλή λειτουργία του Ομίλου, τη συνέχιση του σπουδαίου έργου του και την προσέλκυση περισσότερων παιδιών στη γυμναστική.