Στη Μανίλα είναι πλέον η Λυδία, η δύο ετών κόρη της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Από το βράδυ της Κυριακής η Σούζαν Κράουτς- μητέρα της Καρολάιν- βρίσκεται στη γενέτειρά της, τις Φιλιππίνες, μαζί με τη μικρή Λυδία, σύμφωνα με το TheNewspaper.

Με αυτή την απόφασή τους οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς φέρεται να δείχνουν πως θέλουν να μεγαλώσει το παιδί μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της. Προτεραιότητά τους είναι η Λυδία να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής του θύματος της γυναικοκτονίας, στη Μανίλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του θύματος της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά σκέφτονται να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί τη Λυδία.

Σε ό,τι αφορά στη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του δράστη να βλέπουν το παιδί τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, στις 10:00-14:00, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα αυτή η επικοινωνία να γίνεται μέσω skype.

Πηγή: lifo