Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα ακόμη ένα άτομο που φαίνεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Κατά τις πρώτες πληροφορίε, στα χέρια των Αρχών είναι ένας 34χρονος.

Αυτή είναι η έκτη σύλληψη που γίνεται αναφορικά με τη φρικτή υπόθεση κακοποίησης της ανήλικης. Μετά τους Ηλία Μίχο, Γιάννη Σοφιανίδη και τη μητέρα της μικρής, έχουν συλληφθεί και τρία άλλα άτομα.

Χθες, Σάββατο, οι Αρχές είχαν συλλάβει και έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Στον εισαγγελέα αύριο θα οδηγηθεί και η μητέρα της ανήλικης και ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή και φέρεται να είχε βιάσει το παιδί τουλάχιστον δύο φορές.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι «απέκτησε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων» και τη βίασε έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 36χρονου, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά. Όπως υποστήριξε στον εισαγγελέα, κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υπεράσπιση του 33χρονου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως «δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία. Μου είπε πως ήταν 17 χρονών και την πίστεψα». Ο ίδιος υποστήριξε πως ήταν ο Ηλίας Μίχος που, προσποιούμενος τη 12χρονη μέσα από την εφαρμογή Blindchat, τον «ψάρεψε».

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 33χρονου, Γιάννη Μπαρμπαγιάννη, ο κατηγορούμενος δε συνευρέθηκε με την 12χρονη στα δύο από τα τρία ραντεβού τα οποία είχαν κλείσει.

Πηγή: lifo