Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπράτηση των ολυμπιακών μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, θα διατεθούν στους πληγέντες της κακοκαιρίας στην Κρήτη, γνωστοποίησε η οικογένεια του σπουδαίου ανθρώπου και αθλητή.

Την ανακοίνωση έκανε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης κατά διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία που χτύπησε την Κρήτη και άφησε πίσω της δύο νεκρούς και αμέτρητες καταστροφές.

Όπως είπε ο βουλευτής, η οικογένεια του πρόωρα χαμένου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όσων χτυπήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με μέρος το χρημάτων να διατίθενται στην ανακούφισή τους.

«Συγκλονισμένοι από τις βιβλικές καταστροφές στην Κρήτη και την απώλεια συνανθρώπων μας τόσο άδικα, αποφασίσαμε, μέρος των εσόδων από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν να δοθούν και στους πληγέντες της Κρήτης. Στέλνουμε σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά, με την ευχή να μπορέσουμε να απαλύνουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο σας» αναφέρει η οικογένειά του σε ανάρτηση στο Facebook.

Πηγή: lifo.gr