Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ιδιοκτητών Ερασιτεχνικών Σκαφών «Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. TUBERTINI ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ο Αθλητικός σύλλογος «ΤΙΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡ» ΦΙΛΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΡΙΨΕΩΝ μετά από ανάθεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας διοργανώνουν τον 1ο – 2ο – 3ο & 4ο περιφερειακό διασυλλογικό αγώνα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις για το Πρωτάθλημα αγωνιστικού έτους 2022-2023 στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 30/10/2022, από τις 8.30 π.μ έως 14.30.
Τα Πρωταθλήματα των αθλημάτων πραγματοποιούνται από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.). Η Ε.Ο.Υ.Δ.Α. είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέλος των παγκόσμιων ομοσπονδιών CIPS και FIPS και είναι ο επίσημος Ελληνικός θεσμός που διοργανώνει αλλά και εκπροσωπεί τη χώρα μας σε αγώνες αλιείας σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω των εγγεγραμμένων σε αυτήν συλλόγων.
Το «αθλητικό ψάρεμα», μια κοινή φράση αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο που αναφέρεται στο ψάρεμα ως μια καθολική, πνευματική ενασχόληση και εμπειρία που μας κάνει καλύτερους σε κάθε επίπεδο και που ανοίγει το μονοπάτι της επαφής του ανθρώπου με τη Φύση και με τον ίδιο του τον εαυτό.
Πάνω σε αυτή την βάση χτίζουμε το ψάρεμα στον τόπο μας, με συλλογική συνείδηση. Σας προσκαλούμε να δείτε από κοντά τους αθλητές που θα διαγωνιστούν στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών, με τη τεχνική του ΦΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ“, αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργάνωσης.