Το τετραήμερο 20-23 Οκτωβρίου 2022 στην Θεσσαλονίκη υπήρξε αθρόα και μαζική προσέλευση του αγροτικού κόσμου από την Περιφέρεια γεγονός που καταδεικνύει τη βαρύτητα της διοργάνωσης.

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος στο πλαίσιο της Agrotica πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση εργασίας τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, αλλά και πολύ καλό του φίλο, Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

«Κατά τη διάρκεια της Agrotica, είχα την ευκαιρία να συναντήσω σε γεύμα εργασίας τον προσωπικό μου φίλο και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαγιαννίδη», λέει σε σχετική ανάρτησή του στο FB ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν οι νέοι αγρότες και τα έλατα του Ταξιάρχη, οι αναμενόμενες χρηματοδοτήσεις του νέου Leader, τα φράγματα Πολυγύρου, Γαλάτιστας και Ζερβοχωρίων, καθώς και οι χρηματοδοτήσεις των νέων αρδευτικών δικτύων.

Ο κ. Ζωγράφος στην ανάρτησή του καταλήγει λέγοντας ότι: «Έγινε εκτενής συζήτηση, λάβαμε τις σχετικές οδηγίες και διαβεβαιώσεις και επόμενος σταθμός μας θα είναι του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την κατάθεση και προώθηση των σχετικών φακέλων.

Συνεχίζουμε..».