Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο νοσοκομείου, ο οποίος απολογήθηκε την περασμένη εβδομάδα μαζί με δυο ακόμη συγκατηγορούμενούς του για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη επ’ αμοιβή.

Ωστόσο, μετά την απολογία του 36χρονου, ο οποίος αμέσως μετά τη σύλληψή του τέθηκε σε αργία με απόφαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση και τη διαφωνία αυτή κλήθηκε να λύσει, όπως προβλέπεται από το νόμο, αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Εν τέλει, με βούλευμα που εξέδωσαν τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορουμένου, αίροντας τη διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, υπέρ του τελευταίου. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο 36χρονος πρέπει να προφυλακιστεί σε αντίθεση με την ανακρίτρια που έκρινε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή ώστε να τον οδηγήσουν στη φυλακή, υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δικαστές κατέληξαν στη συγκεκριμένη απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη τους το γεγονός ότι η ανήλικη αναγνώρισε τον κατηγορούμενο, με τον οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο. Ο 36χρονος είναι ο έκτος κατηγορούμενος που προφυλακίζεται για την υπόθεση του Κολωνού.

Πηγή: protothema