Ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο παραδόθηκε σε πολίτη του Δήμου Νέας Προποντίδας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σε Νοιάζομαι».

Η ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Μανώλη Καρρά:

Κάθε φορά που λέμε “σε νοιάζομαι” η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Οφείλουμε να το μοιραζόμαστε μαζί σας, γιατί όλο αυτό γίνεται χάρη στη δική σας συμβολή, προσφορά και στήριξη.
Παράδοση ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου σήμερα σε συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα. Θα μπορεί πλέον να έχει αυτονομία κίνησης και να βελτιώσει την καθημερινότητά του.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τον ίδιο σε όλους!
Η στήριξή σας, η δύναμή μας!

 

Το πρόγραμμα «Σε Νοιάζομαι»

Μέσω της σελίδας “Σε Νοιάζομαι” του Δήμου Νέας Προποντίδας, ή καλώντας στα τηλέφωνα 2373350280 και 2373350266 δηλώνονται από πολίτες οι ανάγκες τους, για παράδειγμα σε: ρούχα-παπούτσια, βρεφικά είδη, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, έπιπλα, παιδικά παιχνίδια κ.ά. (καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση). Η υπηρεσία του Δήμου στη συνέχεια ελέγχει και αναρτά το σχετικό αίτημα.

Όποιος από τους συμπολίτες , μπορεί να καλύψει κάποιο-α από τα ζητούμενα αγαθά, επικοινωνεί με την κοινωνική υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας ή τηλεφωνικά στα παραπάνω τηλέφωνα και υπάλληλοι του Δήμου ορίζουν τον τρόπο, που αυτά φτάνουν στους συμπολίτες.