Πραγματοποιήθηκε  η πρώτη φιλανθρωπική εθελοντική δράση σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και την “Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων” του Δήμου Αριστοτέλη, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Τα μέλη του Φιλανθρωπικού-Εθελοντικού Συλλόγου “ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ” με έδρα τον Στανό Χαλκιδικής. αναφέρουν σε σχετική ανάρτηση:

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο και την πρόεδρο της Α.Ξ.Τ.Α.Δ.Α Μαριλένα Ζαμάνη για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσOI μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι σεβαστοί μας Πατέρες Νικόλαος Χαλκιάς και Κωνσταντίνος Αγούλας ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας ,ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος η περιφερειακή σύμβουλος Katerina Zografou,ο πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων Grigoris Tasios, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αριστοτέλη Νικόλαος Αυγερινός και Γιώργος Θαλασσινός, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Κομπόγιαννος ,η υπεύθυνη κοινωνικών δράσεων του Δήμου Πολυγύρου Efi Keliafanou,οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πολυγύρου Maria Averi και Χρήστος Φυλαχτός ,ο πρόεδρος της κοινότητας Στανού κ.Γερακουδης Δημήτρης, και οι αγαπημένοι μας συγχωριανοί!!Μας δώσατε τεράστια δύναμη και ώθηση, στο ξεκίνημα μας“.