Την ενοχή του ομολόγησε ο 45χρονος για τον βιασμό 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο και την απόπειρα βιασμού μίας 24ρχρονης στην ίδια περιοχή με τον ίδιο να ισχυρίζεται προκλητικά στους αστυνομικούς ότι «ήθελα να κάνω σεξ».

«Το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση», είπε ο 45χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, κατάλαβε ότι τον ψάχνουν όταν είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση. «Έφυγα στην Αλβανία μόλις το είδα», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, είναι ζήτημα χρόνου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των γυναικών που έχουν πέσει θύμα του 45χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς έχει προσέλθει ήδη μία γυναίκα που όπως ισχυρίζεται πριν μερικούς μήνες είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση που προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά του φερόμενου δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής, της απόπειρας βιασμού 34χρονης γυναίκας και για απόπειρα βιασμού ακόμη μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος, βρέθηκε χθες Τρίτη ενώπιον της πρώτης ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη στις 12:00. Για την ώρα δεν έχει οριστεί δικηγόρος για τον άνδρα.

Πηγή: lifo